Yhden Joukon Orkesteri konsertoi Hämeenkosken kirkossa

Hämeenkosken kirkko

Jouko soittaa yksin samanaikaisesti rumpuja (bassorumpu, virveli, "hi-hat", aksenttipelti), bassoa, kitaraa, huuliharppua - ja laulaa. Taustanauhoja tai rumpukoneita ei käytetä, vaan homma hoituu polkimilla ja vivuilla, sekä erikoiskitaralla, jossa on myös yksi bassokieli. Tervetuloa kuuntelemaan ja katsomaan! nserttiKonserttiin vapaa pääsy, käsiohjelma 10 €konser

Hollolan kunnan Itsenäisyyspäivän juhla Hämeenkoskella

Hämeenkosken Seurala

Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus pidetään Hämeenkosken kirkossa 6.12.2022 klo 10, jonka jälkeen seuraavat seppelten laskut muistomerkeille.  Seuralassa on klo 11.30 alkaen lohikeitto- ja kahvitarjoilu.  Juhlatilaisuus alkaa klo 13.30.  Tervehdyssanat lausuu kunnanvaltuuston varajäsen Sanni-Maria Tiihonen ja juhlapuhujana on tekstiilitaitelija Helena Vaari.  Lisäksi juhlassa kuullaan musiikkiesityksiä.  Juhla on avoin kaikille kuntalaisille.

Kosken Dynamo vs RSS Panthers

Koskihalli

Salibandyn Suomisarja: Kosken Dynamo vs RSS Panthers (Riihimäki) Liput 5€, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi. Koskihalli, Hämeenkoski.

Seniorit

Seurala

JOULULOUNAS Hämeenkosken Seuralassa

Joulumyyjäiset Seuralassa

Hämeenkosken Seurala

Perinteisiä jouluherkkuja ja käsitöitä myynnissä.  Joulukahvila. Pöytävuokra on 5 €, varauksia ottaa vastaan Arja-Leena  Rämö puh. 040 517 4450.

Kosken Dynamo vs FoSu

Koskihalli

Salibandyn Suomisarja: Kosken Dynamo vs Forssan Suupparit Liput 5€, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi. Koskihalli, Hämeenkoski.