Yhdistykset

Hämeenkosken Ratsastajat ry

Koti pj Minna Lassila siht Vilja Nurminen Nettisivu: Hämeenkosken Ratsastajat/kotisivu

Kuvaus

logo

Hämeenkosken ratsastajat ry :n perustamiskokous pidettiin 4.6.1995. Ensimmäiset kilpailut käytiin 9.9.1995 TMS-tallilla. Seura on pitänyt vuosittain ratsastuskilpailuja sekä koulu – että esteratsastuksessa. Ensimmäisinä vuosina kilpailut pidettiin TMS-tallilla, sitten siirryttiin Kylmäojantien tallille muutamaksi vuodeksi. Nyt jo useamman vuoden ajan kilpailut on pidetty Kurjalan kartanolla.

Alkuvuosina seura järjesti muutamia talviriehoja sekä hevosten ja ponien match show’ita. Retkiä on tehty erilaisiin hevosaiheisiin tapahtumiin tai kilpailuihin. Luentoja ja koulutuksia seura on järjestänyt kiinnostuneille useista eri aiheista. Viime vuosina toimintaan on kuulunut vuotuinen koko perheen hevospäivä sekä heppakerho, joiden tavoitteena on ollut tutustuttaa lapsia ja nuoria hevosharrastuksen pariin. Seuramme pitkäaikaisiin perinteisiin on kuulunut jouluratsastus, jolloin olemme käyneet hevosinemme tervehtimässä päiväkodissa olevia lapsia, vanhuksia palveluasunnoissaan sekä muita kuntalaisia yleisesti pitäjän raitilla kulkien ja Seuralan pihamaalle hetkeksi pysähtyen.

Paikallisiin tapahtumiin olemme osallistuneet pyynnöstä järjestäen yleensä talutusratsastusta ja viime vuosina suosioon on noussut myös keppihevoset ja niille tehdyt esteradat.

Seuran jäsenistö koostuu Hämeenkosken ja lähikuntien hevosihmisistä. Oman seuran nimissä olevaa tallia meillä ei ole.

varapj Heidi Hiidenheimo
sposti: heidi@hiidenheimo.com

 

Notes

logo

Total Page Visits: 156 - Today Page Visits: 8