Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kosken VPK:n Kesäjuhlat

19.7.2019 - 18:00 - 21.7.2019 - 18:00

Kosken VPK:n perinteiset Kesäjuhlat

ovat koko viikonlopun kestävä tapahtuma, josta löytyy ohjelmaa moneen makuun. Perjantai-iltana Kosken Dynamo järjestää leikkimielisen katusählyturnauksen. Letkupubissa musiikkimies Velleri viihdyttää alkuillasta ja The Moments bändi räväyttää loppuillasta tunnelman liekkeihin.

Lauantaina Markkinat kylän raitilla. Iloinen markkinatunnelma, lapsille omaa ohjelmaa mm. Taikuri Niko viihdyttää, VPK tarjoaa turvallisuusviestintää ja Jäämaan Antti loimuttelee Lohta, jota voit ostaa, vaikka fileen kotiin viemisiksi.

Sormikoukun MM-kilpailut kokoavat lajista kiinnostuneita ja myöskin ensikertalaisia kokeilemaan sormivoimiaan.

Hämeen-Kosken Nuorisoseura esittää, Anna Pitkämäen ohjaaman ja sovittaman, Artturi Järviluoman ”Pohjalaisia” näytelmän.

Ennen näytelmää voit käydä nauttimassa Possua VPK:n tapaan (toinen kattaus klo 19.00) ja nauttia musiikkimies Vellerin esiintymisestä. Palan painikkeeksi löytyy Hämeenkoskelaisen Erno Ruususen  ”Janonsammutin”- olutta, jota voi käydä nauttimassa Letkupubissa koko viikonlopun ajan.

UP Eleven liekittää menollaan lauantain loppuillan.

Sunnuntaina marssitaan lähes 123 kertaa Palokunnan marssi. Näitä juhlia on juhlittu Kosken VPK:n historiassa, muutamaa sotavuotta lukuunottamatta, joka vuosi. Juhlapuheen tulee pitämään uusi kirkkoherramme Timo Huttunen. Seuralan pihalla jaetaan myös palvelusvuosimerkkejä ja palkitaan ansioitunut VPK-nuori.

Tivolipelit keräävät kisailijoita mm. heittämään lanttia, pelaamaan Ukonsuuta ja muita VPK:n perinne pelejä. Palkinnoksi voi saada VPK:n oman mukin, jota ei muilla tavoilla juuri voi hankkia.

Koski-seura vie meidät historiakävelylle Valkjärven hautausmaalle. Yhteislähtö Osuuspankin edestä ja ”kyytiin” varmasti pääsee myös matkan .varrelta.

Juhlat päättyvät Kosken VPK:n Viihdekuoron juhlalliseen esitykseen. Aikamoinen kattaus. Tule mukaan ja nauti vaikka koko viikonlopun, Letkupubi, VPK Naisten kahvila ja ravintola palvelevat teitä koko juhlien ajan!

Total Page Visits: 7 - Today Page Visits: 2

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
19.7.2019 - 18:00
Loppuu:
21.7.2019 - 18:00
Kotisivu:
Facebook: Kosken VPK:n Vuosijuhla

Järjestäjä

Kosken VPK ry
View Järjestäjä Website
Total Page Visits: 7 - Today Page Visits: 2