Hämeenkosken kirjasto

Kirjasto on kaikille avoin kohtaamispaikka ja kulttuurikeskus. Siellä on tarjolla lehtiä, kirjoja, musiikkia, elokuvia ja muita aineistoja, joihin voit tutustua paikan päällä tai lainata kotiin. Kirjaston tiloissa voit opiskella, harrastaa ja oleskella. Siellä järjestetään myös opastuksia, neuvontaa, tapahtumia ja näyttelyitä.

Kirjastoissa on käytössä langaton verkko, tietokoneita ja yleisimmät tietokoneohjelmat.

Tykkää Jaa

Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

Pääjärvi

sijaitsee Hämeenkosken pohjoisosassa ja on osin Lammin puolella. Se on syvä, paikoin jopa 90 metriä. Järvi on yksi Suomen tutkituimmista , koska sen Lammin puoleisessa päässä on Helsingin Yliopiston biologinen tutkimuslaitos. Järvi on kalaisa. Pääjärvelle pääsee moottoriveneellä Hämeenkosken keskustan tuntumasta Sahapadolta Pikku-Lanon ja Isolanon lammien ja Leppälammin kautta Kotajokea pitkin. Jokien ja lampien kautta kulkeva reitti sopii myös hyvin melontareitiksi.

Putulan kyläkirjasto

Putulan kirjasto on avoin, yksityinen kyläkirjasto. Kunnan lopetettua kunnallisen sivukirjaston joulukuussa 1988 kyläläiset suuttuivat ja perustivat jo seuraavan vuoden helmikuussa oman yksityisen kyläkirjaston. Kirjaston ylläpidosta vastaamaan perustettiin Putulan kirjasto- ja kotiseutuyhdistys ry eli PKKY.

Tykkää Jaa

Kevarintie 77
16800 Kevarintie 77