Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kuulemistilaisuus sote-palveluista ja kiinteistöjärjestelyistä Hämeenkoskella

15.3.2018 - 18:00

Hollolan kunta järjestää ennen päätöksentekoa kuulemistilaisuuden sote-palveluista ja suunnitelluista kiinteistöjärjestelyistä Hämeenkoskella 15.3. klo 18-20.

Kahvitus aloitetaan kello 17.30.

Paikalla kuulemistilaisuudessa ovat kunnan johto sekä hyvinvointikuntayhtymän että terveydenhuolto- ja hoivapalveluyritys Attendon edustajat.

Hämeenkoskella huoli palvelujen järjestymisestä

Kunnanvaltuuston syksyn 2017 seminaarilinjausten pohjalta on valmisteltu Hämeenkosken eräiden kiinteistöjen myyntiä tarjousten pohjalta Attendo Oy:lle. Hämeenkosken kiinteistöjen myynnin osalta päättäjien päällimmäinen huoli on ollut lähipalvelujen säilyminen, mutta myös kiinteistöriskit. Kokonaisuutta käsitellään kunnanhallituksessa 26.3.2018 ja valtuustossa 9.4.2018. Salpakankaan sote-kiinteistöjä koskevat päätökset on tehty valtuustossa joulukuussa 2017.

Yleisesti ottaen kunnan saama palaute kiinteistöjärjestelyistä ja kiinteistöjen myymisestä on ollut myönteistä tai neutraalia. Päätöksenteon lähestyessä on Hämeenkoskelta kuulunut myös toisenlaisia näkemyksiä.

On perusteltua palvelun päävastuullisen järjestäjän, hyvinvointikuntayhtymän, niin kunnan kuin ostajaehdokkaan kuulla palveluiden käyttäjiä tässä vaiheessa, ennen päätöksiä kiinteistön myymisestä.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: kunnanjohtaja Päivi Rahkonen, etunimi.sukunimi@hollola.fi

Tiedot

Päivämäärä:
15.3.2018
Aika:
18:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Järjestäjä

Hollolan kunta

Tapahtumapaikka

Seurala
Asikkalantie 1
Hämeenkoski, 16800
+ Google Map