Lahden museon virtuaalinen Panda piilossa -julistenäyttely vierailee Hämeenkosken kirjastossa maanantaina 10.9. Julistenäyttely pohjautuu vuoden 2017 Lahden kansainväliseen julistetriennaaleen osallistuneisiin julisteisiin. VR-toteutukseen on valikoitu joukko ilmastonmuutoksesta, muoviroskasta, ihmisoikeuksista ja propagandasta kertovia julisteita, jotka nähdään tietokonesimulaatioina tuotetuissa keinotekoisissa ympäristöissä,kuten Pohjoisnavalla ja mielenosoituksessa.

Katsoja pääsee tutustumaan näyttelyyn virtuaalitodellisuuslasien ja -ohjaimien kanssa. Samassa yhteydessä on mahdollisuus testata myös virtuaalista Tilt Brush -piirustusohjelmaa. Museon projektitutkija toimii VT-näyttelyn ohjaajana.

Panda piilossa -näyttely on osa opetus- ja kulttuuriministeriön tukemaa hanketta, jonka avulla pyritään lisäämään maakunnan asukkaiden osallistumista museon tarjoamiin näyttelyihin ja kulttuuriin.

Virtuaalitodellisuusnäyttelyiden sisältö on Lahden museoiden ja toteutus Lahden ammattikorkeakoulun tieto- ja viestintätekniikan opiskelijoiden käsialaa.

Näyttely on avoinna klo 12-18.30, TERVETULOA!